Állatai

Ariana Grande hatalmas kutyabarát. Szám szerint nyolc kutyusa van: Coco, Toulouse, Ophelia, Fawkes, Cinnamon, Sirius, Strauss, és Lafayette.

Touluse:
Touluse egy Beagle-Chihuahua keverék kiskutya. Eredetileg egy állatoknak fent tartott menedékotthonban élt, 2013. szeptember 13-án fogadta örökbe Ariana. Az énekesnő sírt az örömtől amikor a kutya hozzákerült, egy élő közvetítésben mutatta be először. Nevét egy Disney rajzfilm, a “Macskarisztokraták”-ból kapta. A “Honeymoon” turnéra elkísérte Arit.

Ophelia:
Ariana őt 2013. szeptember 27-én fogadta örökbe, első közös képüket két nappal később tette közzé. Ő az énekesnő harmadik kutyája, Touluse és Coco után. Ophelia felbukkan Ari “Right There” című zenei videójában. 2014 májusában Ariana írt egy posztot arról, hogy a kutyus szőkébb lett és hiányozni fog neki a régi színe. 2013. július 27-én született.

Fawkes:
Fawkes az énekesnő negyedik kutyusa. Shiba Inu fajtájú, 2014 júliusában fogadta örökbe Ariana. A teljes neve Fawkes Kitty. Imád játszani, harcolni Touluseal, még akkor is ha fele akkora. Egy bátor, édes, merész, erős kutyáról van szó aki nem mellesleg egy díva. 2015-ben Frankie megerősítette, hogy Fawkes már nincs Ariana házában mivel nem jött ki a többi kutyával, azóta az egyik barátjuknál lakik.

Coco:
Teljes neve Coco C. Suzy Grande, tacskó és német juhász keverék. Ariana több videót, képet is posztolt a kutyussal, nagyon szereti őt. Az énekesnő egyszer tweetelt róla egy képet amin a számítógép mellett ül. Az alábbit írta a fotóhoz: “Coco valahogy küldött egy e-mailt a gépemről. Nézzétek milyen bűnösen néz.”. A lány már megbánta, hogy a “legalapvetőbb kutyanevet” adta neki. Az állat feltűnik a “Put Your Hearts Up” klipben. Ari létrehozott Coconak Toulusenak és Ophelianak egy Instagram fiókot, ezt 2013 óta nem használja.

Cinnamon (Fahéj):
Cinnamon az énekesnő ötödik kutyája. 2014. december 4-én tweetelte ki, hogy örökbe fogadta. Ari gyakran hajtja vissza Cinnamon fülét, mert mindig kifordul. Jó barátok Cocoval és Opheliaval.

 

Sirius:
Sirius Ariana hatodik állata. 2015. január 31.-én került az énekesnőhöz. A teljes neve Sirius Black, a Harry Potterből kapta ezt a nevet. Ő is elkísérte gazdiját a “Honeymoon” turnéra. Sirius másik neve “Dog Star”. Ez a Földről látható legfényesebb csillag neve is egyben.

Strauss:
Strauss Grande hetedik kutyusa. 2015. október 7-én fogadta magához az Oklahoma állambeli Tulsaban. Egy koncertje után lepte meg az énekesnőt egy barátja, nyolc kutyát hozatott az állatmentő alapítvánnyal, Ariana egyből megszerette Strausst, ezután örökbe is fogadta.

Lafayette:
Lafayette egy véreb, Ariana 2016. júnus 6-án fogadta magához.