Magánélet

2008-ban Graham Phillipssel kezdett el randizni, 3 évig együtt voltak, amikor is 2011. decemberében szét váltak útjaik.

Ariana a háttértáncosával, Jordan Viscomi-val kezdett randizni, pár hónappal később szakítottak, kapcsolatuk 2011 végétől 2012 közepéig tartott.

Ezután 2012 októberétől a “The Janoskians” énekesével, Jai Brooks-szal alkotott egy párt, akivel Twitteren ismerkedett meg. távkapcsolatban éltek 2012 decemberéig, amikor is találkoztak először New Yorkban és 2013 augusztusáig egy párt alkottak. A szakításuk oka ismeretlen, bár később Jai megcsalással vádolta Arianat.

2013 szeptemberében, sok spekuláció után megerősítették Twitteren hogy egy párt alkot Nathan Skykes-szal a ‘The Wanted’ fiúbanda énekesével. 2014 januárjában egy rádiós interjúban megerősítette, hogy szétváltak, de közeli barátok maradtak.

2014 május elsején a iHeartRadio Music Awardson csókolózni látták az exével, Jai Brooks-szal, ezután ezt megerősítették, de júliusban szakítottak, mert állítólag Jai nem támogatta Ariana-t, amikor nagyapja meghalt.

2014 augusztusában elkezdődtek a pletykák, hogy összejött a rapper, Big Sean-nal, aki már régóta barátja volt és mellette volt a nagyapja halála idején. A pletykák akkor kezdődtek, amikor látták, hogy együtt elhagynak egy mozit, és egy rajongó szerint a film közben is csókolóztak. A 2014-es MTV VMA-n fogták egymás kezét, miután Ariana fellépett ‘Bang Bang’ dalával. 2014 október 13-án megerősítette, hogy együtt vannak egészen 2015 áprilisáig, amikor szakítottak.Bár Ariana azt nyilatkozta, hogy már hónapokkal korábban vége volt. Az emberek spekulálni kezdtek, hogy a zsúfolt beosztásuk miatt szakítottak, mások szerint Big Sean dobta őt, amiért együtt lógott, táncolt Justin Bieber-rel.

2015 közepén randizni kezdett a háttértáncosával, Ricky Alvarez-zel, a kapcsolatuk titokban volt, egészen addig ameddig a TMZ video megjelentetett egy videót, amiben a páros egy boltban voltak, Ariana fánkot nyalogatott és csókolóztak. Egészen 2016 júliusáig együtt voltak.

2016 augusztusában olyan képek jelentek meg, amiben Ariana a rapper, Mac Miller-rel csókolózik, akivel 2013-ban egy dalban is együtt működött.