Tetoválásai

Arana Grandenak 13 tetoválása vagy, de ebből csak 11-et ismerünk. Az első tetoválását 2012-ben varratta, amikor 18 éves volt.
1. Szív
Ariana első tetoválása egy szív a lábujján, amit 2012-ben varratott magára, amikor a debütáló első lemeze, a “Yours Truly” megjelent. A célja, hogy mindig emlékeztesse erre az izgalmas időszakra. Írt egy dalt “Tattooed Heart” (Tetovált szív) címmel, ez inspirálta.

2. Mille Tendresse
Ariana második tetoválása egy szöveg a tarkóján. 2014 március 14-én varratta magára, ugyanakkor amikor bátyja, Frankie is tetováltatott. A története, hogy Romeo Lacoste művész így szólt: “Mille Tendresse”, ami a francia megfelelője a “A Thousand Tendernesses”-nek. Ez a mondás az “Álom Luxuskivitelben” című filmben hangzik el.

3. Belissima
A harmadik tetoválása az oldalán van, egy “Belissima” felirat kisbetűkkel. Ez volt a beceneve, Frank Grande nevű nagyapja egész életében így hívta. 2014. március 23-án csináltatta, miközben egy parti volt a házában. Sok barátja csináltatta meg első tetoválását azon az estén.

4. Hold
Ariana a negyedik tetoválását 2014. április 14-én szerezte. Ez egy bal füle mögötti kis félhold körvonala. A háttértáncosa, Brian Nicholson is csináltatott egy ugyanilyet. A tetoválás egy bizonyos dalra utal, amely a “Moonlight” címet viseli, Ariana azt mondta, nagyon különleges számára. Amikor felvarratta ezt a tetoválást, gyakran hívta a rajongóit “Holdfény babáknak”.

5. Honeymoon
2015. április 26-án (Ariana Vancuver-i “Honeymoon” turnéja utáni Meet&Greet-en) látszott, hogy két tetoválást is varratott a kezére. Az egyik a “Honeymoon”, ami a jobb kezén lévő középső ujján található. Ez utalás Ariana turnéjára és az egyik kedvenc dalára amit ő írt és rögzített, a “Honeymoon Avenue”-ra.

6. אלד
A másik tetoválás (amit valószínűleg ugyanakkor csináltatott mint a “Honeymoon”-t) egy héber kifejezés, a jobb kezén lévő gyűrűsujján található. Ez a tizedik név a 72 Isten nevei közül, a Dalet Lamed Aleph. A név véd a rossz álmoktól és az ‘Ördög szemétől’, segít újjászületni. Ez a tetoválás arra utal, hogy Ariana hisz a Kabbala hitben. Frankie Grande is csináltatott egy hasonlót, bár az nem teljesen ugyanaz.

7. Újabb szív
2015. május 14-én, Ariana párizsi “Honeymoon” turnéján volt először látható a következő tetoválása. Ez egy hasonló szív mint amilyen a lábujján van.

 

8. Hi
Ariana és Ricky Alvarez viccelődtek ezzel a tetoválással 2015. június 13-án Snapchaten, de nem mutatták meg. Először 2015-ben a novemberi “AMA”-en volt látható a lábujján.

 

9. Babydoll
2016. január 14-én tett közzé egy képet Ariana Snapchaten, amin megmutatja, hogy az ujja belső részébe varrott egy tetoválást, ami egy “BABYDOLL” felirat. Elmondta, hogy ez az a becenév, ahogy Nonna szokta őt hívni.

 

10. Női szimbólum
Ariana több képet is feltett Snapchatre illetve Instagramra 2016. augusztus 25-én amelyben megerősíti, hogy üttetett egy kis fekete női szimbólumot a bal kezén lévő középső ujjára.

 

11. A
Ugyanazon a napon, mint amikor a női szimbólumot tette közzé, Ariana megmutatta, hogy még egy tetoválást csináltatott. Elmagyarázta, hogy a legjobb barátnőjét, Alexa Luriat szimbolizálja.